dimarts, 31 de desembre del 2013

CONCLUSIÓ

Ja hem acabat el primer semestre de la nostra carrera, així que només em queda tancar aquest bloc amb una bona conclusió. 
Puc dir que aquest dossier d'aprenentatge ha sigut de molta utilitat tant per part de Gestió de la informació i TIC com a comunicació oral, escrita i digital, ja que ha significat un repaç molt complet de la matèria treballada i la reflexió de cada entrada ens ha ajudat a anar molt més enllà.
Cal anomenar també el gran pas endavant que he fet com a futura mestra, ja que les dues matèries han contribuït molt activament a iniciar la nostra formació. Des de GITIC, hem pogut descobrir eines que, per nosaltres mateixos no hauríem conegut. No només hem descobert programes per gestionar la informació, sinó que també hem recollit idees per fer-les servir a l'aula en un futur. Des de COED, puc dir que he fet una gran evolució en l'àmbit comunicatiu. Prenem com a exemple la descoberta d'eines per tal de millorar a l'hora de parlar en públic. Cal fer un ús correcte de la llengua com a professionals de l'ensenyament i futurs referents. 

Ara, finalitzem una etapa, però el camí continua...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada